HomePolitica

„Susținem candidații USL”

Declarația este făcută de președintele PNL Neamț, Dorinel Ursăresc.

 

 

Birourile politice reunite ale organizațíilor PNL din Piatra Neamț și Neamț au discutat marți, 27 martie, situația declanșată de dorința consilierului județean Viorel Chirilă de a candida la fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț, opțiunea, conform protocolului alianței, fiind aceea de a fi desemnat și susținut un candidat al USL bine poziționat în sondaje.
Cum nici măcar nu a fost trecut pe lista celor supuși analizei publice, protocolul indicînd la Piatra Neamț un candidat din partea conservatorilor, Viorel Chirilă a clamat dreptul de candida ca independent, nu înainte de a cere decăderea din funcție a președintelui organizației județene a PNL – Dorin Ursărescu.

Astfel de discuții, analize și critici sînt necesare, normale, fac parte din spiritul democratic al unei organizații. Nu pot spune că a fost o ședință furtunoasă, doar s-au restabilit și confirmat reguli și norme de colaborare care fac diferența între noi, liberalii, și alte structuri politice. Avem un angajament, un protocol pe care ni l-am asumat și-l vom respecta, a fost concluzia birourilor politice reunite, ceea ce înseamnă că vom susține candidatul propus de USL pentru primăria Piatra Neamț, așa cum vom proceda pentru fiecare din candidaturile promovate de USL în alegerile locale„, a declarat Dorinel Ursărescu, președinte al PNL Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0