Prima paginăPolitica

Suntem echipa romașcanilor

Dimensiune text

Dragii mei romașcani,

 

Avem o datorie de onoare să repunem urbea mușatină în marea familie a României. În momentele de cumpănă, am reușit mereu să fim uniți în fața străinilor. Din acest motiv, am format o echipă puternică pentru a proteja orașul de minciună, dezinformare și false modele.

Echipa Ioan Chelaru – Liviu Brătescu, formată din romașcani, cunoaște responsabilitatea pe care o are. Între noi există o legătură bazată pe încredere, solidaritate umană și onestitate.

Ca senator, am avut plăcerea să cunosc oameni din toate categoriile sociale și din toate profesiile. Vă spun cu mîna pe inimă: profesorul Brătescu m-a impresionat. Demnitatea și decența afișate în timpul întîlnirilor cu oamenii, fie în casele lor sau pe stradă, mi-au spus un singur lucru: Liviu Brătescu cunoaște cu adevărat greutățile vieții și nu a căzut în capcana iluzorie a politicii.

Nu sunt mulți politicieni care pot veni în fata electoratului cu întreaga lor activitate, profesională și umană, fără sfială, precum poate Liviu Brătescu, partenerul în această luptă dificilă.

Victoria noastră, a USL-ului, și a echipei romașcane Chelaru-Brătescu va rămîne în istoria noastră contemporană ca un triumf al oamenilor liberi împotriva celor care au impozitat pensii și au tăiat salarii.

Eu și profesorul Brătescu ne luăm un angajament pentru un Roman puternic, alături de România, alături de cei 7,4 milioane de români care au venit la referendum alături de USL. Timpul jignirilor, amenințărilor și al intimidărilor a trecut.

În fața a 7.000 de romașcani, Crin Antonescu, președintele Senatului și viitorul președinte al României, și-a încheiat discursul cu o certitudine: „Bine ai venit Liviu Brătescu! Adio, Elena!”.

Votați echipa romașcanilor! Votați Liviu Brătescu pentru Camera Deputaților, colegiul 4 Roman, votați Ioan Chelaru pentru Senat, Colegiul 2. Poziția 2 pe buletinul de vot!

 

Ioan Chelaru, candidat USL la Senatul României

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0