Home

Sulițașul Adrian Neculau a fost desemnat cel mai bun la Clubul Atletic

În urma rezultatelor din acest an, conducerea Clubului Atletic Roman, prin directorul Traian Macovei, a stabilit ierarhia din 2012 a sportivilor de la gruparea sportivă amintită, lider fiind desemnat sulițașul Adrian Neculau, medaliat cu argint la campionatele naționale de seniori. Podiumul de premiere de la clubul romașcan, în 2012, a fost completat de Anca Petrea (lupte) și Paul Pricop (orientare sportivă). Pe lângă primii zece sportivi ai clubului, au fost recompensați și 19 copii la categoria „Speranțe”. Carmen Iederan și Dumitru Artene sunt antrenorii cu cei mai mulți sportivi clasați între primii zece.

 

 

Primii zece clasați au fost recompensați și pecuniar, la fel cum s-a întâmplat și cu micii atleți de la categoria „Speranțe”, cu toții medaliați la concursurile naționale din 2012.

 

Clasament 2012

 

Adrian Neculau

Adrian Neculau

1. Adrian Neculau (atletism) – antrenor Emilian Floroiu;
2. Anca Petrea (lupte) – antrenor Dumitru Artene;
3. Paul Pricop (orientare sportivă) – antrenor Florin Patraș;
4. Mihaela Asmarandei (atletism) – antrenor Carmen Iederan;
5. Cristinel Olărașu (atletism) – antrenor Carmen Iederan;
6. Florin Asmarandei (atletism) – antrenor Carmen Iederan;
7. Mihaela Obreja (lupte) – antrenor Dumitru Artene;
8. Magdalena Caia (lupte) – antrenor Dumitru Artene;
9. Cosmin Cârlig (atletism) – antrenor Carmen Iederan;
10. Alexandra Calistru (atletism) – antrenor Elisabeta Lazăr;
10. Andrei Mărieș (atletism) – antrenor Iulian Corugă;
10. Marian Prăjescu (tenis) – antrenor Ioan Isciuc.

La grupa „Speranțe” au ieșit în evidență următorii: David Ciuraru, Rebeca Bontaș, Matei Severin, Paul Pleșca, Delia Tulbure, Andreea Dragoș, Andreea Bucșă, Alexandra Airinei, Veronica Dorcu, Radu Furdui, Mădălina Ciurdea, Marian Prăjescu, Cosmin Nanu, Marius Aionesei, Alexandru Filip, Marius Dudău, Mădălin Oprea, Mădălin Tamaș și Rareș Scorțaru.

 

75 de medalii în contul Clubului Atletic în 2012

 

Anca Petrea

Anca Petrea

Nu credeam ca, la sfârșitul anului 2012, să fiu pus în situația de a nu putea oferi copiilor câte o mică atenție. A fost un an în care, de la omul de serviciu, la compartimentul administrativ, contabilitate, împreună cu colegii antrenori de la atletism, lupte, tenis și orientare sportivă, am dat mână cu mână să facem performanță. 75 de medalii au obținut copiii, sportivii noștri, în acest an. Era păcat să treacă nevăzută această performanță. Demersurile făcute către sponsori au dat roade și am putut să strângem cât de cât pentru a-i răsplăti pe copii. Personal, mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a îngăduit să trăiesc și în 2012. Am fi avut rezultate și mai mari dacă am fi avut posibilități financiare superioare. Am fost nevoiți să dăm drumul la alte cluburi unor sportivi de calitate, precum Mădălina Linguraru. Am vrea să-i aducem înapoi sau, măcar, să-i putem păstra pe cei mai buni.

Paul Pricop

Paul Pricop

Trebuie înțeles că performanță fără bani nu se poate face. Poate, doar, până la un punct, dacă dorim cu adevărat să înțelegem sacrificiul acestor copii, care ne reprezintă, care reprezintă orașul. Mai nou, dezvoltăm o politică de selecție în mediul rural. Foamea împinge la marea performanță, iar eu nu trebuie să mă vaiet. Trebuie să pot sta cu fruntea sus în fața sportivilor mei. Este posibil să avem în curtea noastră, iar eu cred acest lucru, copii care să ajungă la Jocurile Olimpice. Antrenori buni avem, la fel și sportivi. Luptele, poate, vor fi deschizătoarele de pârtie. Atletismul ne va rezerva și el surprize plăcute. La tenis, cu Marian Prăjescu, iar este o realizare mare. Antrenorii sunt devotați. Sunt alți factori care trebuie conjugați. Sunt necesare foarte multe renunțări pentru practicarea acestei discipline. De asemenea, orientarea sportivă, prin cele trei medalii la Jocurile Europei de Sud-Est, ne face cinste. Florin Patraș este unul dintre cei mai buni specialiști din țară. Va trebui să vedem ce perspecive avem în 2013. Să vedem ce vor aduce schimbările din ultima perioadă. Nu pot să nu mulțumesc sponsorilor, cu merite deosebite ale acelora care ne ajută cu transportul. De asemenea, carmangeriile Căpraru ne ajută cu mâncarea, iar cei de la Marsat ne sprijină și ei. Le doresc tuturor să aibă un an mai bun, să rămână alături de noi, iar noi să ținem mai departe steagul cât mai sus!„, a declarat Traian Macovei, directorul Clubului Atletic Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0