Prima paginăActualitateRural

Strivit de buldozer

Strivit de buldozer

Dimensiune text

Un bărbat din Tămășeni a murit luni, 22 februarie, în jurul prânzului, după ce a fost călcat de un buldoexcavator. Martorii spun că bărbatul ar fi avut probleme cu vederea și de aceea a căzut victimă accidentului, însă autoritățile nu au confirmat, deocamdată, acest fapt. În fața utilajului ce lucra la tasarea balastului de pe o stradă din Tămășeni, bărbatul nu a avut nicio șansă.

„În ziua de 22 februarie, pe strada Victoriei, din localitatea Tămăşeni, a avut loc un accident de circulaţie care s-a soldat cu decesul unui pieton. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea acestui accident de circulaţie”, a declarat agent şef Florin Rogojinaru, din cadrul Biroului Naţional Drumuri Europene.

De sâmbătă și până astăzi, trei persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere. Un bărbat și soția acestuia, ambii din Roman, au murit sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac, pe drumul ce leagă Romanul de Piatra Neamț. Fata acestora, o copilă de 13 ani, a suferit doar o fractură de femur.

COMENTARII

WORDPRESS: 0