Prima paginăSocial

Ștrandul se închide pe 10 septembrie

Ștrandul se închide pe 10 septembrie

Dimensiune text

 

 

În mod oficial, luna septembrie aduce cu sine și venirea toamnei, iar autoritățile au decis să închidă sezonul estival din ștrand începând cu lunea viitoare, pe 10 septembrie. Vremea a fost încă frumoasă săptămâna trecută, când în ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” au intrat 2.356 de clienți, care au adus încasări de 33.494 de lei.

„Sâmbătă au fost 390 de persoane, cu încasări de 6.190 de lei, iar duminică au fost 832 de persoane, care au adus încasări de 14.210 de lei. Am discutat cu cei de al CSM, care administrează ștrandul, ca în iarnă să achiziționăm un nou robot pentru curățarea bazinelor. Avem acum un robot, dar dacă acesta se defectează nu putem acționa pentru curățarea bazinelor. În ședința operativă de azi dimineață am luat decizia de a închide ștrandul începând cu data de 10 septembrie”, a declarat primarul Lucian Micu.

Zona de picnic din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”  rămâne deschisă. Săptămâna trecută au fost închiriate 66 de foișoare, cu încasări de 3.632 de lei, sâmbătă fiind închiriate 15 foișoare, iar duminică – 31 de foișoare.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0