Strada Nordului, închisă traficului pentru reparație capitală

HomeSocial

Strada Nordului, închisă traficului pentru reparație capitală

 

În luna noiembrie a anului trecut, Primăria Roman a primit o sponsorizare importantă din partea Companiei Holcim România SA, ce deține, pe strada Nordului din Roman, un terminal de ciment, și care a oferit suma de 650.000 de lei pentru reabilitarea infrastructurii rutiere. Lucrările urmează să înceapă săptămâna viitoare, când traficul rutier pe această arteră va fi sistat în totalitate.

„Am informat, prin colegii mei de la Poliția Locală, toți agenții economici care au activitate în zona străzii Nordului că, în perioada 5 – 12 august, această stradă intră în reparație capitală, atât partea de terasament, cât și stratul de uzură la asfalt. Pentru o săptămână, accesul în zona respectivă va fi restricționat. E hotărârea de anul trecut, prin care am avut acel contract de sponsorizare. Ei au finalizat lucrările pentru realizarea canalizării și urmează ca noi să intervenim cu partea de terasament și covor asfaltic”, a declarat primarul Lucian Micu.

Pe această stradă își desfășoară activitatea un număr important de agenți economici. Strada are o lungime de aproximativ 650 de metri și are o stare tehnică precară, după primii 200 de metri de la intersecția cu E85. Pe această stradă nu au fost executate reparații capitale după 1990, ci doar plombe și covoare asfaltice locale.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0