Prima paginăCultural

Stand Up Comedy la Casa de Cultură

Dimensiune text

Vineri, 21 septembrie, începînd cu ora 21, scena Casei de Cultură din Roman va găzdui un show de stand up comedy susținut de Ady Bobo, Gabriel Gherghe și Gabriel Mărtinaș.

 

Conform spuselor organizatorilor, Ady Bobo susține că „e strănepotul lui Ion Creangă, a cîștigat festivalul național de satiră și umor de la Tîrgu Mureș în anul 2010, este fan Inna și Bon Jovi și vrea să devină primul moldovean care va ajunge în Cosmos cu damigeana”.

Gabriel Gherghe (Gabi) este deja cunoscut în mediul online pentru glumele sale, iar Gabriel Mărtinaș este un romașcan care s-a apucat de stand up comedy în Iași, în urmă cu aproape de un an. „Sînt unul dintre cei mai de succes comedianți de la mine din apartament, pentru că locuiesc singur. La primul spectacol am fost remarcat de Ady Bobo și, de atunci, sîntem ca Oana Roman și ceafa de porc, adică de nedespărțit”, spune romașcanul.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar cei care doresc să obțină un bilet la show-ul de stand up comedy sînt invitați să apeleze numărul de telefon 0756.548.528.

COMENTARII

WORDPRESS: 0