Prima paginăSport

Sportivii secției Box de la CSM Roman, învingători în cadrul turneului amical de la Onești

Sportivii secției Box de la CSM Roman, învingători în cadrul turneului amical de la Onești

Dimensiune text

 

Sportivii secției Box a CSM Roman au participat vineri, 16 octombrie, la Onești, la un turneu de meciuri amicale, alături de sportivi din localitatea gazdă și din municipiul Bacău.

Lotul care a efectuat deplasarea pentru CSM Roman a fost compus din: Dumitru Iancu, Eduard Stoica, Renato Nica, Antonio Gocu, Raul Dancă, Adrian Drăgușin, Constantin Strulea, Albert Oancea, Nicolas Berescu și coordonat de antrenorul Radu Otcuparu. La această competiție amicală, șase dintre cei nouă sportivi au fost câștigători la puncte.

„Precizăm că activitatea secției Box a fost încetată la 1 mai 2020, starea de urgență limitând activitatea de pregătire sportivă pentru sporturile de contact, și a fost reluată începând cu data de 1 august 2020, în aer liber, pe Stadionul «Moldova», în condițiile stabilite de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, pe durata stării de alertă. Începând cu data de 26 octombrie, antrenamentele se vor desfășura la sala de Box din strada Ștefan cel Mare, nr. 246, numărul sportivilor fiind limitat pentru fiecare antrenament programat”, a precizat directorul CSM Roman, Constantin Cudalb.

Lotul extins al secției Box cuprinde în prezent 15 sportivi, obiectivele secției până la finalul anului fiind definitivarea afilierii la Federația Română de Box și participarea la Finala Campionatului Național de Cadeți (masculin) din perioada 2 – 6 decembrie.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0