Prima paginăSocialSanatate

Spitalul Roman se înnoiește

Dimensiune text

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman a stabilit o listă de investiții pe care să le facă din bugetul propriu, care cuprinde 27 de elemente. Pentru toate aceste investiții este necesară suma de 1.699.000 de lei.

În ședința de Consiliu Local de joi, 31 iulie, aleșii romașcani vor vota un proiect de hotărâre privind modificarea bugetului și a listei de investiții a Spitalului Roman.

În urma analizei solicitărilor fiecărei secții, se propune aprobarea reprioritizării listei de investiții. Cele mai importante se consideră achiziționarea unui autovehicul Dacia Duster, în valoare de aproximativ 66.000 de lei, prin Programul de Stimulare a înnoirii Parcului auto Național; a unei mașini de spălat, în valoare de 45.000 de lei, necesară echipamentului medical al întregului personal al spitalului; achiziționarea unei dispenser de parafină, în valoare de 15.000 de lei, pentru secția de Anatomie Patologică și a unui sistem de acces pentru poarta secundară a spitalului, în valoare de 19.000 de lei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0