Prima paginăSanatate

Spitalul caută patru medici

Spitalul caută patru medici

Dimensiune text

 

Joi, 31 octombrie, Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat că organizează concursuri pentru ocuparea a patru posturi de medici.

Spital caută un medic specialist confirmat în specialitatea reumatologie pentru Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, un medic specialist confirmat în specialitatea boli infecțioase pentru Secția Boli Infecțioase, un medic specialist confirmat în specialitatea medicină internă pentru Secția Medicină Internă și un medic specialist confirmat în specialitatea Neurologie pentru Secția Neurologie. Anunțurile pentru aceste concursuri au fost publicate în revista Viața Medicală, numărul 43 din 25 octombrie.

„Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului afișată pe site-ul Ministerului Sănătății. Înscrierile la concurs se fac la sediul unității în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării acestui anunț, iar concursul se va organiza în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea anunțului. Dosarul de înscriere la concurs cuprinde toate documentele specificate în Viața Medicală nr. 43/25.10.2019”, precizează anunțul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

La finalul anului 2018, pentru Spitalul Municipal de Urgență Roman erau aprobate 1.102 de posturi, din care 131 de posturi pentru medici, însă dintre acestea doar 902 erau ocupate, 101 de medici.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0