Spitalul caută opt medici

HomeSanatate

Spitalul caută opt medici

Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că organizează concursuri pentru ocuparea a opt posturi de medici, pe perioadă nedeterminată – patru medici specialiști și patru medici rezidenți.

Spitalul caută să angajeze un medic specialist în specialitatea Oncologie medicală, un medic specialist de Medicină internă, un medic specialist de Reumatologie, un medic specialist confirmat în specialitatea Sănătate publică și Management la Serviciul Management al calității serviciilor medicale, un medic rezident ultimul de Boli infecțioase, un medic rezident ultimul an de Pediatrie, un medic rezident ultimul an de Medicină internă și un medic rezident în ultimul an de Obstetrică-ginecologie.

Anunțurile pentru aceste concursuri au fost publicate în revista Viața Medicală nr. 13 din 2 aprilie și pe site-ul Ministerului Sănătății. Concursurile se vor organiza în maximum 90 de zile de la publicarea anunțurilor.

„Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, până la data de 19 aprilie, ora 15. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului. Pentru relații suplimentare, doritorii se pot adresa la Serviciul RUNOS, telefon 0731.665.523”, precizează anunțul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0