Spitalul angajează asistenți pentru laboratorul de analize

HomeSanatate

Spitalul angajează asistenți pentru laboratorul de analize

 

Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat vineri că organizează selecție de dosare pentru ocuparea fără concurs a două posturi de asistent medical generalist sau de laborator, în cadrul Laboratorului de Analize Medicale. Selecția de dosare va avea loc în data de 8 septembrie, iar actele necesare se vor transmite instituției sanitare pe e-mail, la adresa: ruons@spitalroman.ro, în perioada 4 – 7 septembrie (în 7 septembrie până la ora 15).

Posturile vor fi ocupate fără concurs, pe perioadă determinată, conform prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății nr. 905/2020 privind aprobarea metodologiei de ocupare fără concurs a posturilor vacante pe perioadă determinată în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform articolului 11 din Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Contractele individuale de muncă încheiate în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 încetează de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Pentru ocuparea acestor posturi, condițiile specifice care trebuie îndeplinite de solicitați sunt de a avea studii post-liceale sanitare absolvite cu diplomă și minimum doi ani vechime ca asistent medical generalist sau de laborator. Data interviului candidaților se va stabili odată cu afișarea rezultatelor selecției dosarelor. Detaliile complete despre aceste posturi pot fi găsite pe site-ul Spitalului Municipal de Urgență Roman, secțiunea Examene și concursuri, la acest link.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0