HomeRoman

Spectacole pentru doamnele de la catedră

Ziua de 8 Martie a fost o zi specială în şcolile şi liceele din oraş. Doamnele şi domnişoarele de la catedră au fost asaltate cu flori, cadouri şi urări, iar în unele şcoli elevii au ţinut să le facă şi câte un cadou special, organizând câte un mini spectacol surpriză.

 

 

La Colegiul Tehnic „Miron Costin”, spectacolul s-a ţinut chiar în cancelarie. Elevii au cântat şi au recitat versuri dedicate mamelor, doamnelor de la catedră, impresionând şi emoţionând, în acelaşi timp.

spectacol 8 martie 2Și la Colegiul Tehnic „Danubiana”, elevii le-au făcut doamnelor o surpriză artistică.
Le-au invitat la un spectacol de dansuri, de la dansuri populare la dansuri ţigăneşti, şi la o paradă a modei, în care elevele care studiază la profilul textile au purtat creaţii realizate de ele la orele de activităţi practice. Momentul a fost pregătit de catedra de textile din cadrul liceului.
„A fost un moment deosebit, o surpriză plăcută. Gândurile copiilor ne-au bucurat sufletul şi ne-au făcut ziua mai frumoasă”, a afirmat profesoara Cristina Horga, directorul Colegiului Tehnic „Danubiana”.

Și la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, doamnele profesoare au fost invitate la spectacol.
Momentul artistic a fost susţinut de trupa de teatru „Gong”, din care face parte şi un elev al liceului, şi a fost pregătit de Consiliul Școlar al Elevilor.

Comentarii

WORDPRESS: 0