Prima paginăSocial

Spectacol caritabil „Din inimă, pentru o inimă”

Dimensiune text

Fondurile adunate cu acest prilej vor fi donate Dianei Alexandra Arsene, care are urgentă nevoie de o operaţie la inimă. În spectacol vor fi prezente vedetele Next Star Diandra Bancu şi Carina Mihăilă, talentata Daria Stoleru şi dansatorii de la „A&M Dance Club”.

Câţiva dintre copiii talentaţi ai Romanului vor susţine duminică, 23 noiembrie, de la ora 15, un spectacol caritabil la restaurantul Grand Faraon. Vor fi prezente vedetele Next Star Carina Mihăilă şi Diandra Bancu, talentata interpretă Daria Stoleru şi dansatorii de la „A&M Dance Club”. Romaşcanii care doresc să o ajute pe micuţa Diana Alexandra Arsene să strângă suma necesară pentru operaţia de inimă, la care este programată la începutul lunii decembrie, sunt aşteptaţi la spectacol. Nu s-au pus bilete în vânzare, cei care doresc pot contribui donând sume în urna ce va fi instalată special.

Diana Alexandra Arsene este o fetiţă drăguţă şi isteaţă, care are şapte ani. Este elevă în clasa I, ştie să scrie şi să citească şi îi place foarte mult să cânte, iubeşte animalele şi visează să scrie cărţi. Dianei îi place foarte mult şi să se joace, doar că, oricât de mult şi-ar dori, nu poate nici măcar să sară coarda, nici să danseze şi nici să alerge afară cu prietenii săi. Diana s-a născut cu o malformaţie congenitală: persistenţă de canal arterial. Aceasta înseamnă că între inimă şi vasele de sânge comunicarea este defectuoasă şi ea nu are voie să facă nici o activitate care ar solicita suplimentar inima.

Citește și:   Câștigătorii ediției 2021 a competiției MTB Roman Maraton

„Malformaţia i-a fost descoperită la naştere. La început, medicii ne-au încurajat că este posibil ca defectul să dispară în mod natural, până la doi ani, legătura dintre inimă şi aortă refăcându-se odată cu creşterea fetiţei. La doi ani, ni s-a spus să mai aşteptăm un an. Apoi, încă unul. La ultima evaluare, medicii ne-au recomandat intervenţia chirurgicală, ca singura soluţie pentru ca Diana să poată duce o viaţă normală”, a spus mama Dianei.

Diana a fost programată pentru operaţie pe 9 decembie. Cheltuielile legate de operaţie, de analizele şi investigaţiile preoperatorii se ridică la aproximativ 7.000 de euro, bani pe care mama fetiţei, rămasă să-i poarte singură de grijă, în urma divorţului, nu-i are.

În sprijinul Dianei au venit Asociaţia Cultural Artistică „Gong” şi Clubul Sportiv „A&M Dance Club”, care sunt organizatorii spectacolului de teatru, muzică şi dans „Din inimă, pentru o inimă”. Romaşcanii care doresc să o ajute pe Diana pot depune sume de bani în contul deschis de mamă la Banca Română de Dezvoltare, RO50BRDE280SV14760672800. Mai multe relaţii se pot obţine la numerele de telefon 0767 693.859 şi 0748 208.481.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0