Prima paginăActualitateRoman

„Soția îmi este cel mai bun prieten”

Dimensiune text

Declarația este făcută de primarul Romanului, Dan Laurențiu Leoreanu. Acesta împlinește, pe 5 august, 48 de ani.

Ajuns la al doilea mandat, primarul Laurențiu Leoreanu mărturisește că îi place ceea ce face și că implicarea pentru a schimba în bine viața romașcanilor îi ocupă aproape tot timpul. La împlinirea a 48 de ani și la al doilea mandat ca edil al Romanului, Laurențiu Leoreanu se consideră un om împlinit și nu-și dorește altceva decât sănătate. Cât despre politică, acesta este un capitol despre care nu vrea să vorbească, deocamdată, preferând amintirile. „O amintire mereu vie va fi cea în care am serbat majoratul. Părinții mi-au organizat petrecerea și au participat colegii mei de școală. A fost o petrecere specială. Am primit cadou o rachetă de tenis, o pereche de blugi Lewis, un tricou Puma. Erau lucruri care, la vremea respectivă, nu se găseau pe la noi. Au fost momente deosebite și acum, când mă mai uit pe fotografii, îmi aduc aminte de acele momente”, mărturisește Laurențiu Dan Leoreanu.  Dacă ar fi să se caracterizeze în perspectivă, primarul Romanului redevine pragmatic: ”Nu știu unde voi fi peste zece ani, dar îmi doresc să fiu fericit în mica și marea familie romașcană. Îmi doresc să mă

Dan Laurențiu Leoreanu şi soţia Anca Loredana Leoreanu

Dan Laurențiu Leoreanu şi soţia Anca Loredana Leoreanu

achit de tot ceea ce le-am promis romașcanilor. Îmi place foarte mult ceea ce fac, să mă implic, să mă zbat pentru orașul meu. Sunt mulțumit că Romanul este un municipiu despre care se vorbește tot mai des la nivel național și cred că am avut o contribuție importantă la acest lucru. Sper să pot face mai multe pentru romașcanii mei”. Redevenind sentimental și melancolic, Laurențiu Dan Leoreanu mărturisește că unul dintre cadourile cele mai frumoase primite de ziua de naștere este un ceas oferit de colegii săi de partid într-una din campaniile electorale. Caracterul și personalitatea primarului Romanului se lasă ușor de descifrat când vorbește despre cele mai speciale relații. „Prietenii vechi mi-au rămas alături, dar mi-am făcut și prieteni noi. Cred că am cinci fini de botez și tot atâția de de cununie. Soția mea este pragmatică întotdeauna când vine vorba de cadouri. Ea punctează și o necesitate, dar și o surpriză. Ceea ce mă bucură cel mai mult este încrederea pe care o are în mine, că mi-a oferit o familie liniștită. Dincolo de faptul că îmi este soție, îmi este și cel mai bun prieten”, a mărturisit primarul Laurențiu Leoreanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 11
 • cristina 8 ani

  Felicitari! Putini stiu sa aprecieze si sa pretuiasca ce au langa ei ! La multi ani fericiti impreuna, in marea familie!

 • Viorel 8 ani

  HA HA HA
  cunoscand unele aspecte mai intime, ma amuza aceasta afirmatie

 • Mimi Popa 8 ani

  La multi ani! Va multumesc pentru implicarea totala in viata romascanilor si va doresc multa sanatate alaturi de cei dragi.Ma bucura faptul ca nu dezmintiti atitudinea unui Leu fata de familie.

 • Razvan 8 ani

  La multi ani, sanatate si multa fericire domnule primar!

 • Emilia si Vlad - Montreal Canada 8 ani

  La mult ani si sa fi-ți sănătos domnule primat! La mulți ani orașul Roman! Va pup si va respect!

 • Emilia si Vlad - Montreal Canada 8 ani

  La mulți ani sa fi-ți fericit si sănătos! La mulți ani roman! Va pup si va admir:)

 • mihai 8 ani

  La multu ani domnule primar:)

 • liviu anghel 8 ani

  La Multi Ani !!!

 • popa florin 8 ani

  LA MULTI ANI,D-LE PRIMAR!

 • bogdan 8 ani

  La mulţi ani domnule primar! Multă sănătate şi sa vă ţineţi de treaba ca şi până acum.