Șofer reţinut pentru ucidere din culpă. Mașina cu care ar fi făcut accidentul, descoperită la Roman

HomeActualitate

Șofer reţinut pentru ucidere din culpă. Mașina cu care ar fi făcut accidentul, descoperită la Roman

 

Un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din cupă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau procurorului a fost identificat de Polițiștii Biroului Rutier Pașcani. Autoturismul pe care tânărul l-ar fi condus în momentul producerii accidentului a fost găsit pe raza municipiului Roman.

La data de 31 decembrie, la ora 23:57, polițiștii Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre faptul că, pe DN 28A, în localitatea Moţca, din  județul Iaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Conform IPJ Iași, din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, în timp ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșată de un autoturism, care și-ar fi continuat deplasarea. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 1 ianuarie, a fost identificat presupusul conducător auto: un tânăr de 27 ani, despre care existau indicii că ar urma să părăsească țara. Acesta a fost depistat de polițiști Postului de Poliție Moțca pe raza comunei Moțca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere reținut. Autoturismul pe care tânărul l-ar fi condus în momentul producerii accidentului a fost găsit pe raza municipiului Roman.

„În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. La data de 2 ianuarie 2018, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani şi Judecătoriei Paşcani, instanţa dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 20 de zile. Bărbatul a fost reintrodus în Arestul IPJ Iaşi”, informează un comunicat al IPJ Iași.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0