Șofer din Poienari prins băut la volan, reținut după un scandal la Bozieni

HomeActualitate

Șofer din Poienari prins băut la volan, reținut după un scandal la Bozieni

În perioada 16-17 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor silvice, informează IPJ Neamț.

Astfel, la data de 17 septembrie, în jurul orei 21:00, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe raza localității Poienari, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde, în prezența medicului, a refuzat recoltarea acestora.

„Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, bărbatul în cauză, aflându-se în incinta unui bar, din localitatea Bozieni, ar fi provocat scandal, aplicând mai multe lovituri unui alt bărbat prezent în locația respectivă, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. În urma administrării materialului probator, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0