Prima paginăActualitate

Șofer din Cordun, rănit pe E85, la Traian

Șofer din Cordun, rănit pe E85, la Traian

Dimensiune text

 

 

Un șofer din Cordun a avut nevoie de îngrijiri medicale luni, 24 septembrie, după ce a fost implicat într-un incident pe DN 2 – E 85, în localitatea Traian, în jurul orei 18.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 29 de ani, din localitatea Cordun, a condus un autoturism pe DN2 – E85, iar în localitatea Traian ar fi fost acroșat de un ansamblu de vehicule – autotractor și semiremorcă -, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând pe un teren viran.

În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț ajunse la fața locului l-au diagnosticat pe șofer cu traumatism hemitorace stâng prin accident rutier, acesta fiind preluat de un echipaj cu medic şi predat la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

„La momentul efectuării cercetărilor la fața locului, urmele de avarie existente pe autoturism nu au indicat faptul că ar fi existat o coliziune între acesta și ansamblul de vehicule menționat de conducătorul auto. În cursul zile de astăzi, a fost identificat și conducătorul auto al ansamblului de vehicule, care a fost analizat criminalistic, ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă avarii specifice implicării într-un accident de circulație. Ulterior, se vor efectua verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a afirmat agent de poliţie Georgiana Moşu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0