Prima paginăSocial

[FOTO] Smiley a „învins” ploaia la Roman

[FOTO] Smiley a „învins” ploaia la Roman

Dimensiune text

 

 

Vremea bună nu a ținut cu autoritățile locale în acest final de săptămână, astfel încât, după patru zile de sărbătoare cu soare, sâmbătă vremea a adus ploaie în Roman, stricând ușor din farmecul celei de-a IX-a ediții a Zilelor municipiului Roman. Doar cu câteva minute de concertul programat a fi susținut de Smiley s-a potolit și ploaia. Până la urmă, cine a avut de mers la spectacol nu s-a speriat de câteva picături de apă, iar Piața „Roman Vodă” a fost plină în special de părinți cu copii ce știau pe de rost versurile cântate de Smiley.

Concertul a început la orele 22.00 și s-a încheiat undeva în jurul orei 23.10, timp în care Smiley a cântat cele mai cunoscute piese, însoțit și de instrumentiști și backing vocals, lăsând multe din refrenurile melodiilor consacrate să fie însoțite de vocile romașcanilor.

În penultima zi a ediției a IX-a a Zilelor municipiului Roman, duminică, 20 mai, de la ora 17.00, cu plecare din Piața „Roman Vodă”, a fost programat un tur ciclist al orașului. Seara, vor susține concerte, de la ora 19.30, următorii: Laura Haidău, Irina Loghin și Faydee. Artistul internațional Faydee va cânta începând cu ora 21.30.

 

 

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0