Prima paginăActualitate

Și-a pus capăt zilelor la 15 ani

Și-a pus capăt zilelor la 15 ani

Dimensiune text

 

lumanareO tânără de doar 15 ani, din comuna Ion Creangă, şi-a pus, duminică, 10 iulie, capăt zilelor. Fata s-a spânzurat, iar cadrele medicale chemate la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru ea.

Tragicul eveniment a avut loc duminică, în jurul prânzului. Din informaţiile noastre, familia fetei nu era nici pe departe una cu probleme, doar că tatăl era recăsătorit. Fata terminase opt clase şi nu şi-a mai continuat studiile, iar oamenii din comună spun că bunicii avuseseră tot timpul grijă de ea.

Gestul făcut de tânără nu este explicabil. Se pare, din ceea ce se ştie la acest moment, că fata se certase cu familia cu o zi înainte, dar oamenii spun că poate o cauză ar fi aceea că cei dragi nu încurajau relaţia de prietenie pe care o avea cu un băiat.

Oficialităţile nu au dorit să mediatizeze acest caz, fiind vorba de un copil, de o fată minoră. Chiar şi aşa, în tot satul se vorbeşte de tragedie, iar consilierea familiei şi a prietenilor acesteia ar trebui să fie obligatorie. Poliţia efectuează cercetări în acest caz pentru a afla exact care sunt motivele pentru care fata a recurs la acest gest extrem.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0