Prima paginăSocial

Și-a provocat moartea fără voie

Dimensiune text

Bărbatul din satul Tălpălăi, comuna Pîncești, care a murit duminică în propria casă, din cauza unui incendiu, suferea de afecțiuni psihice. 

 

 

Constantin P., în vîrstă de 62 de ani, a fost găsit de soția sa într-o cameră a locuinței, fără suflare, în timp ce, în camera alăturată, patul și mai multe haine ardeau. Femeia a anunțat imediat pompierii și polițiștii.
La fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Roman, care a localizat și stins incendiul. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că în locuință a avut loc un incendiu cu degajare de fum foarte dens, posibil provocat de victimă, bărbatul fiind cunoscut cu afecțiuni medicale. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Roman, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În funcție de concluziile medico-legale, se va propune soluția legală prin Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman„, a afirmat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Pompierii au confirmat că bărbatul a provocat incendiul, fără să fie conștient că-și provoacă propria moarte. „În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii militari au constatat că, cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de jarul aruncat în zona patului chiar de către proprietar„, a precizat căpitan Iulian Jugan, purtător de cuvînt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0