Prima paginăSocialPe scurt

Și-a bătut tatăl până i-a rupt splina

Dimensiune text

În ziua de 2 octombrie, orele 21.30, Postul de Poliţie Tămăşeni a fost sesizat de Spitalul Roman despre faptul că la unitatea medicală a fost transportat Valentin D., de 52 ani, din comună, acuzând dureri abdominale, iar în urma unei intervenţii chirurgicale i-a fost extirpată splina.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 septembrie, în urma unui conflict spontan apărut pe fondul consumului de alcool, Daniel D., de 26 ani, din comună, l-a agresat fizic pe tatăl său, Valentin D., lovindu-l în zona abdomenului. Întrucât starea victimei s-a agravat, acesta s-a prezentat la Spitalul Roman, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tâlhar prins de poliţişti

În ziua de 2 octombrie, în jurul orei 6.10, lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Roman l-au depistat pe Gheorghe V., de 30 ani, din Roman, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de către Judecătoria Roman la şase ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În fapt, la data de 9 ianuarie 2011, acesta a deposedat, prin violenţă, o persoană, de 1.000 lei, după ce, în prealabil, a urmărit victima la un magazin unde a observat că are bani asupra sa. Gheorghe V. a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

COMENTARII

WORDPRESS: 0