Shopping City Piatra Neamț dă startul campaniei de reduceri de Black Friday, cu extra beneficii pentru toți utilizatorii aplicației SPOT

HomeTimp liber

Shopping City Piatra Neamț dă startul campaniei de reduceri de Black Friday, cu extra beneficii pentru toți utilizatorii aplicației SPOT

Shopping City Piatra Neamț anunță startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri, cu oferte speciale și reduceri de prețuri în magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Sub conceptul „Ți s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până duminică, 28 noiembrie. Pe lângă reducerile importante din magazinele partenere, în perioada 12-14 noiembrie, utilizatorii aplicației SPOT beneficiază de 50% extra puncte în aplicație la bonurile scanate, iar în perioada 12-28 noiembrie, toți cei care au scanat un bon de minimum 50 de lei în aplicație vor intra automat în tragerea la sorți pentru un telefon mobil Apple iPhone 13, 5G, 128GB, Midnight.

Care sunt extra beneficiile pentru toți utilizatorii SPOT?

Utilizatorii aplicației SPOT au ocazia să profite de această perioadă de reduceri din magazine și să acceseze extra beneficii și premii:

• Fiecare bon de cumpărături scanat în perioada 12-14 noiembrie, le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense.

• La finalul campaniei, toți cei care au scanat un bon de minimum 50 de lei în aplicație, în perioada 12-28 noiembrie 2021, intră automat în tragerea la sorți pentru un telefon Apple iPhone 13 5G, 128GB, Midnight.

Reducerile de Black Friday ajung până la 70% în Shopping City Piatra Neamț

Printre cele mai spectaculoase reduceri de Black Friday anunțate de Shopping City Piatra Neamț se numără cele de la magazinele de îmbrăcăminte sport precum Intersport și Various Brands și magazinele de încălțăminte și accesorii precum CCC, Benvenuti și Deichmann unde sunt pregătite discounturi de până la 50%, pe toată durata lunii noiembrie.

Părinții pot profita pe toată durata lunii noiembrie de reduceri între 50 și 70% la jucării și îmbrăcăminte pentru copii în magazinele Smyk, Cocodrillo și Noriel.

Pasionații de produse cosmetice și skincare pot vâna cele mai noi trenduri de beauty și îngrijire, disponibile la discounturi între 30 și 70%, de la Gerovital, Nala sau Xpert Beauty. Magazinul cu produse naturiste și bio Floarea de Colț anunță reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse, de la remedii naturiste, alimente suplimentare, la produse de îngrijire personală.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Piatra Neamț. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiesti Shopping City.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Piatra Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor, mai precizează comunicatul Shopping City Piatra Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0