Sense :: PRETTY WOMAN

HomeAdvertorial

Sense :: PRETTY WOMAN

 

sense pretty woman front

Vara este, cu siguranță, anotimpul tău preferat, mai ales dacă îți plac rochiile și printurile florale, vesele și cochete, în perfectă armonie cu nuanțele superbe ale florilor de sezon.

Andda Iris Tamy

Pretty Woman este numele colecției capsulă, create de către designerul Andreea Tincu pentru brandul românesc Sense. Această marcă este produsă exclusiv în România, în fabricile proprii, și constituie o prezentă constantă în moda românească. Brandul lansează patru colecții mari pe an, împărțite la rândul lor în mai multe linii-capsulă. Piesele vestimentare pot fi achiziționate din  rețeaua proprie de magazine sau din magazinul online, în care poți admira noutățile săptămânale, poți achiziționa modelele din magazine sau poți afla tendințele sezonului  (www.fashionsense.ro).

Dory Medea

Pretty Woman este colecția ta, atunci când te regăsești  în liniile ei delicate și în cromatica sweety. Rochia este, fără discuție, piesa favorită a oricărei femei, iar modelele acestei grupe sunt mai mult decât diverse, datorită croiurilor și printurilor. Nuanțele pastelate din rochiile de viscoză sunt perfecte pentru grafica din imprimeuri,  inspirate din tendința flowers, în timp ce compozițiile fine amintesc de frumusețea stampelor japoneze.

Materialele utilizate sunt high-quality, fiind importate de la fabrici importante europene. Poți alege modelele cu plii în talie, modelul Dory, cu un cloș bogat, care îți subțiază talia, sau modelul Agatha, minimalist, accesorizat cu bandă grosgrain contrast.  Îți va plăcea și fusta Natacha, cu o combinație de mentă imprimata cu flori micuțe, intens colorate, tip botanical trend.

Agatha Natacha

Nuanțele de roz delicat sunt armonios îmbinate cu accentele blue serenity, iar galbenul luminos, de vară, se contopește cu portocaliul intens sau este estompat de nuanțele albastre, navy și ceruleum. Poți purta aceste rochii la evenimente speciale, dar și casual, accesorizate fin.

Isabel Minna

Tot pentru ocazii, potrivite sunt modelele din mătase naturală – rochia Ink Touch cu accent negru în talie și bluză Ami cu fundiță delicată în decolteu. Îți vor plăcea printurile feminine, delicate.

Ami Ink Touch

Altă variantă ar fi rochia Vanda, din material imprimat cu motiv lace, sau rochia din dantelă hot pink, cu un croi clasic și elegant, cu care nu poți da greș la un eveniment deosebit.

Aisha Vanda

Rochia navy cu terminații în tehnică laser este foarte chic are o anumită prețiozitate și un croi cambrat, cu decolteu „bărcuţă”, preferat de multe vedete la evenimentele red carpet, pentru aerul sau retro-chic. În aceeași familie de blue trend, ai și varianta reușită a setului cu jachetă cambrată și rochie în clini, combinație dungi- flori, o tendință importantă în această vară.

Agnes B Petra

Orice pretty woman trebuie să poarte  roșu, culoarea iubirii și a vieții trăite intens. Vei adora modelul cu mâneci  kimono și centură obi stilizată, care accentuează inteligent talia și lungește silueta.

The Red Rose

Vara este anotimpul când te simți iubită și răsfățată. Îți place soarele, iubești vacanțele și cochetezi cu printurile delicate. În ambele cazuri, în colecția Sense vei găsi ceea ce ți se potrivește pentru un look estival perfect!

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0