Prima paginăPolitica

Senatorul Chelaru, șeful Senatului

Senatorul Chelaru, șeful Senatului

Dimensiune text

 

chelaru07Președintele Senatului – Călin Popescu-Tăriceanu și-a anulat, luni, activitățile de la serviciu, pe fondul oboselii, astfel încât șefia forului legislativ i-a revenit senatorului romașcan Ioan Chelaru, vicepreședinte al Senatului. Mai mult, parlamentarul romașcan a și participat la jurământul de învestitură a noului ministru al Muncii, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni.

„Preşedintele Senatului României, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a anulat toate întâlnirile programate astăzi şi nu va participa nici la activităţile din Senatul României. Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit, coroborate cu o dietă alimentară hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei”, a anunțat, luni, Senatul.

În aceste condiții, activitățile din Senat s-au desfășurat sub conducerea senatorului Chelaru, vicepreședintele Senatului nefiind pentru prima dată în situația aceasta. De reținut este faptul că președintele Senatului este al doilea om în stat, după președinte.

Călin Popescu Tăriceanu are 64 de ani, iar pe lângă funcţia de preşedinte al Senatului el este şi copreşedinte al ALDE, partid aflat în precampanie electorală.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0