Prima paginăSocialEducatie

Șef nou la Roman Vodă

Dimensiune text

În urma alegerilor care au avut loc pe 1 noiembrie, Vlad Nagîţ a fost ales în funcţia de preşedinte a Consiliului Școlar al Elevilor.

După ce, timp de o săptămână, au urmărit cu interes evoluţiile televizate ale candidaţilor, dezbaterile pe tema proiectelor propuse şi au citit pliantele şi afişele promoţionale împărţite cu dărnicie în clase, elevii de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă” au decis. Vlad Nagîţ, elev în clasa a X-a A, este noul preşedinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Naţional „Roman-Vodă”. El a câştigat scrutinul desfăşurat vineri, 1 noiembrie, la „Roman-Vodă”, detaşându-se clar de ceilalţi doi candidaţi. Vlad Nagîţ a avut 770 de voturi, fiind urmat de Andreea Vochiţa, cu 348 de voturi, şi de Ana Mihailovici, cu 118 voturi.Vlad Nagîţ

„Cred că atuurile mele au fost echipa unită şi motivată cu care m-am prezentat în faţa colegilor şi proiectele pe care le-am propus, care urmăresc responsabilizarea colegilor, o bună colaborare cu colectivul profesoral şi cu echipa de conducere a şcolii. Am avut parte de o campanie electorală intensă, care a fost o provocare pentru mine şi pentru ceilalţi doi contracandidaţi, cu care voi colabora în toate proiectele şi activităţile viitoare. Este o mare onoare pentru mine să reprezint elevii celui mai vechi şi mai prestigios liceu din oraş”, a spus preşedintele Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, Vlad Nagîţ. Din echipa sa mai fac parte Daria Pricope, Sabina Rotaru, Rareş Opăriuc, Octavian Aioanei, Răzvan Ghercă şi Bianca Blezniuc.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • Felicitari! Romanvodistii au castigat.

  • Burlacu 8 ani

   Auzi,Domnul Mitica,lupta a fost intre elevii CNRV.Dupa cum se vede cred ca ai consumat putina iarba inainte de a scrie comentariul.Pacat ca iti faci fata de ras.Felicitari, tine-o tot asa!!!!!!!!!

 • Sustinator 8 ani

  Esti vrednic urmas al mamei tale in acest templu al culturii si educatiei!
  Felicitari!