Prima paginăSanatate

Șef nou la CAS Neamț

Dimensiune text

Începînd cu 1 noiembrie, Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț are un nou președinte. Joi, medicul Magda Spînoiu, care s-a aflat la conducerea , pînă acum, în regim de interimat, a fost numită președinte-director general cu delegație, prin ordin al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

 

 

Schimbarea pune capăt confuziei în care s-a aflat conducerea instituției pînă acum. În luna iunie, fostul președinte, jurist Valerică Frățilă, a intrat în concediu medical, iar în luna iulie a fost revocat din funcție. Cu toate acestea, revocarea nu-și putea face efectul, atîta vreme cît el se afla în concediu medical.

De altfel, prelungirea cu încă 10 zile a concediului medical, în luna noiembrie, a fost și motivul pentru care CNAS a decis să acționeze mai ferm, avînd în vedere că fostul președinte a stat în concediu medical mai bine de cinci luni de zile.

Precizăm că perioada de recuperare a stării de sănătate a fost folosită din plin de fostul director-președinte al CAS Neamț, activitatea politică alături de PRM fiindu-i trambulină pentru alegerile parlamentare.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0