Prima paginăActualitateNeamt

Ședinţă pentru un nou vice la CJ

Dimensiune text

Miercuri va avea loc o şedinţă ordinară a legislativului judeţean, pentru numirea unui nou vicepreşedinte, în locul lui Dan Manoliu.

Marţi dimineaţă, Dan Manoliu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, şi-a depus demisia din funcţie. Acesta nu a motivat gestul său, oficial fiind vorba de „motive personale”. De altfel, şi declaraţiile lui Dan Manoliu pe marginea acestui subiect au fost limitate, fostul vicepreşedinte nedorind să comenteze hotărârea luată. Se ştie însă, că demisia face loc unui alt social-democrat, care nu ar fi putut, altfel, să ajungă al doilea om în CJ Neamţ. Oficial, şeful de partid îl susţine pe Dan Manoliu, dar îşi face griji pentru sănătatea acestuia. „Bineînţeles că îl susţinem, dar aici nu este vorba despre susţinere, ci despre capacitatea fizică a domnului Manoliu de a-şi îndeplini atribuţiile în calitate de vicepreşedinte al CJ Neamţ. Prima opţiune a PSD Neamţ în locul domnului Manoliu este Dan Vasile Constantin”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, la sfârşitul săptămâniii trecute.

Dan Manoliu a fost ales vicepreşedinte al CJ Neamţ pe data de 31 mai, în locul lui Andrei Ignat (PNL), care a demisionat tot după un mandat de doar câteva săptămâni. Dacă Dan Vasile Constantin va primi încrederea legislativului judeţean, va fi a şaptea persoană care va deţine funcţia de vicepreşedinte, în 13 luni de mandat al actualului Consiliu Judeţean. Ședinţa ordinară, prin care se va alege un nou vicepreşedinte la CJ Neamţ va avea loc, miercuri, 17 iulie.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0