Prima paginăActualitate

Ședință de îndată pentru aleșii locali

Ședință de îndată pentru aleșii locali

Dimensiune text

 

consiliu-localConsilierii locali sunt chemați la muncă din prima săptămână a acestui an. Prin dispoziția dată de primarul Lucian Micu, cei 20 de aleși locali sunt convocați la ședință joi, 5 ianuarie, de la ora 10.00. Pe ordinea de zi se află două puncte de dezbatere.

Unul privește informarea consilierilor cu privire la faptul că a încetat mandatul de primar al lui Laurențiu Leoreanu, care a ales să accepte funcția de deputat în Parlamentul României. Cel de-al doilea proiect are în vedere acoperirea definitivă a deficitului secţiunii de dezvoltare pentru exerciţiul bugetar 2016 în sumă de 3.962.906,22 lei. Deficitul secțiunii de dezvoltare va fi acoperit din excedentul anilor precedenți în sumă de 3.970.929,60 lei, excedent care, aferent anului 2016 după aceasta operaţiune, devine în sumă de 8.023,38 lei.

Chiar dacă aceasta este prima ședință a Consiliului Local, alegerea unui viceprimar al Romanului nu va fi făcută acum. Prin preluarea atribuțiilor de primar, Lucian Micu nu mai are drept de vot în Consiliul Local.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0