Prima paginăNeamt

Ședință de CJ anulată din lipsă de cvorum

Dimensiune text

Ședința de Consiliu Județean care ar fi trebuit să se desfășoare miercuri, 30 mai, nu a mai avut loc. Motivul a fost lipsa de cvorum, nici unul dintre consilierii județeni din Partidul Democrat Liberal nefiind prezent în sala de ședințe, cu excepția președintelui Consiliului Județean (CJ) Neamț, Mircea Pintilie.

 

Nu a fost cvorum. Din 34 de consilieri județeni, cîți sînt în structura Consiliului Județean Neamț, doar 14 au fost prezenți. Nu știu apartenența politică a celor care au venit la ședință sau a celor care au lipsit„, a afirmat Mircea Pintilie, președintele CJ Neamț.

Printre proiectele de hotărîre care ar fi trebuit dezbătute de consilieri în ședința de miercuri s-a numărat cel privind asfaltarea a trei kilometri dintr-un drum comunal, care face legătura între satul Miron Costin și drumul național DN 15D, investiție în valoare de aproximativ trei milioane de lei, dar și un proiect privind garantarea unui împrumut de 6.500.000 lei, pentru compania Apa Serv. Compania județeană are nevoie de acești bani pentru a cofinanța un proiect cu fonduri nerambursabile, proiect ce vizează asigurarea conformării cu legislația națională și europeană în sectorul de mediu, la nivelul principalelor localități din județ, privind epurarea apelor uzate urbane și creșterea calității apei destinate consumului uman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Trifestean 9 ani

    Of, offfff ! Domnule Teo Rusu, dumneavoastra chiar inghititi asa pe nemestecate tot ce va pune cineva pe tava ? Acum 3 zile vi s-au furnizat o sumedenie de detalii tehnico- economice despre drumul cu pricina, care vizau in mod clar promisiuni electorale, iar acum, sursele dumneavoastra de informare sunt lovite, pe neasteptate , de amnezie, incat sa uite din ce partide erau consilierii care au lipsit de la sedinta ? Poate ar fi trebuit sa va intereseze si din ce motive au lipsit, pentru ca nu au fost 2-3 absenti ci vreo 20. Va asteptam maine cu informatii corecte.