Home

Ședință de bilanț la SCM Petrotub

Deocamdată, până la reunirea lotului, niciun fotbalist nu va fi îndepărtat de la echipă. Antrenorul Gheorghe Poenaru (foto) este hotărât: promovare după campionatul 2013-2014.

 

 

În cadrul ședinței de joi, 13 decembrie, de la Sport Club Municipal Roman, conducerile administrativă și tehnică ale grupării amintite au făcut o evaluare a comportării echipei pe parcursul turului Ligii a treia a campionatului 2012-2013. Cu același prilej, componenții lotului romașcan au venit să-și ridice banii din drepturile salariale. „Am vrut să fim cu plățile la zi înainte de Sărbători. Am stat de vorbă în privința strategiei pe care o vom aborda în retur, dar și în privința lotului, să vedem la ce jucători vom renunța – mă refer la cei care nu au confirmat așteptările -, dar și în privința completării lotului cu patru sau cinci jucători, la propunerea antrenorilor Gheorghe Poenaru, Iosif Susanu și Gabriel Țapu. Am informat și Consiliul director că, din partea conducerii tehnice a echipei, vom veni cu o strategie de abordare a returului care să ne plaseze pe un loc mai bun în clasament. SCM Petrotub Roman a fost o obișnuită a podiumului în precedentele sezoane și acest loc al șaselea pe care îl ocupă acum, la finalul turului, nu este cel potrivit. Începând cu 15 ianuarie, după reunirea lotului, vom face cantonament la Roman„, a afirmat Maricel Benchea, președintele clubului de fotbal romașcan.

 

„Vrem să promovăm în sezonul viitor!”

 

Nu renunțăm la nimeni din lot, până la sfârșitului acestui an. Nu putem spune, în acest moment, care ar fi cei care vor veni la echipă. Fiecare dintre componenții lotului a primit programul individual de pregătire pentru perioada care se va scurge până la reunirea din ianuarie. Trebuie întărit fiecare compartiment. Scopul nostru vizează două aspecte: să readucem Romanul în Liga a doua și spectatorii la stadion. Să se umple tribunele ar fi ideal, să vină cât mai multă lume ne dorim, cel puțin. Noi ne propunem să determinăm publicul să vină la stadion prin rezultate. Acestea țin de noi, cei care suntem datori, în acest moment, de evoluția echipei. Este o etapă mai slabă, ca în viața oricărei echipe, pe care n-o mai dorim repetată. Mulțumim primarului, Consiliului Local și președintelui clubului pentru sprijinul acordat. După 14 ianuarie, în funcție de data care va fi stabilită pentru reluarea campionatului, dar și de vreme, vom hotărî când va începe cantonamentul de pregătire centralizată, unul care va dura două săptămâni. În acest moment, propunerea este ca acesta să înceapă în prima zi a lunii februarie. Altfel, urez tuturor romașcanilor un alt mult mai bun, în care să-i obligăm, prin rezultate, să vină să ne vadă. Eu îmi doresc să fiu sănătos și să reușesc la Roman ce mi-am propus, așa cum a fost și pe vremea Laminorului, să promovăm!„, a afirmat Gheorghe Poenaru, antrenorul principal al SCM Petrotub.

Comentarii

WORDPRESS: 0