Se pot duce mașinile la casat

Începînd de marți, persoanele care vor să se înscrie în Programul „Rabla” își pot duce mașinile la casat.

 

 

„Rabla” demarează din nou, cu un buget care permite casarea a 30.000 de mașini vechi. Asta înseamnă că programul guvernamental de înnoire a parcului auto a primit anul acesta doar jumătate din fondurile alocate în 2011.

Una dintre condiții este ca proprietarul să nu mai fi participat la acest program și mașina să fie mai veche de zece ani, dar funcțională.

Prima de casare acordată prin programul „Rabla” a rămas de 3.800 lei și la cumpărarea unui autoturism nou sînt acceptate maximum trei vouchere. Mai este nevoie de o notă de acceptare de la un dealer auto înscris în program. Odată efectuați acești pași, proprietarului i se rezervă un loc în programul de înnoire. Ulterior, se predă mașina veche unui centru de colectare autorizat, iar cu certificatul de distrugere primit se merge la secția de Poliție, pentru radierea mașinii. Cu aceste acte se merge la dealerul autorizat din program, pentru ridicarea mașinii. Din prețul ei se va scădea suma voucherelor deținute. Programul „Rabla” se încheie în data de 19 noiembrie.


COMENTARII

WORDPRESS: 0