Prima paginăActualitateRoman

Se licitează parcări de reşedință

Dimensiune text

Administraţia locală scoate la licitaţie mai multe parcări de reşedinţă, de pe şase străzi din oraş. Astfel, se organizează licitaţie pentru locuri de parcare de reşedinţă pe strada Mihai Eminescu bloc 6B, scara A; bloc 8, scara B; bloc 7 şi bloc 11, scara A. Pe bulevardul Republicii se vor scoate la licitaţie parcări la blocul 52 şi blocul 54, scara D, iar pe bulevardul Roman Muşat, la blocul 24, scara A, scara  B, scara C şi scara D (fost Nicolae Titulescu bloc 4). Pe strada Bogdan Dragoş, sunt parcări de licitat la blocul 7, scara D şi scara E, pe strada Tudor Vladimirescu, la blocul 13, iar pe strada Energiei, la blocul 5, scările C, D şi E.

Cererile şi toate actele se depun la ghişeul Compartimentului Administrare Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Roman, etaj I, începând de miercuri, 2 septembrie, până miercuri, 9 septembrie.

Licitaţia va avea loc la Primăria Municipiului Roman, în Sala Mare, joi, 10 septembrie, la ora 17.00. În cazul în care nu se adjudecă toate locurile de parcare, procedura se va repeta în fiecare zi de joi, de la ora 17.00, în Sala Mare din cadrul Primăriei Roman, până la epuizarea tuturor locurilor. Preţul de pornire al licitaţiei este de 100 de lei pentru un loc de parcare.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Baaaaa frate cand dracu mai scapam de garaje in orasul asta? Si asa c e mic mai avem si tigaile astea care ocupa spatiu degeabaaaaa, nici 30 la suta din ele nu sunt folosite pt masini ci pt depozitarea rahaturilor din casa