Se eliberează abonamentele de riveran pentru parcările cu plată și cardurile pentru parcările cu bariere

HomeSocial

Se eliberează abonamentele de riveran pentru parcările cu plată și cardurile pentru parcările cu bariere

 

Primăria municipiului Roman informează că începând cu data de 2 decembrie se eliberează abonamentele de riveran pentru parcările publice cu plată (tichet abonament), pentru parcările cu bariere și pentru accesul în „Pietonal Ștefan Cel Mare” (card magnetic).

Pentru eliberarea acestora, persoanele fizice trebuie să prezinte următoarele documente: carte identitate (original și copie); certificat de înmatriculare autoturism (original și copie) pe numele solicitantului; contract de leasing, dacă este cazul(prima pagină) – original și copie; în cazul autoturismului de serviciu – împuternicire de la firmă – tipizat primărie și certificat de înregistrare al societății – copie; contract de comodat prin notariat pentru autoturism – dacă este cazul; contract vânzare-cumpărare apartament (în cazul persoanelor care dețin mai multe proprietăți).

Pentru persoanele juridice, trebuie prezentate următoarele documente: carte identitate (original și copie) administrator firmă; certificat de înmatriculare autoturism (original și copie); contract de leasing, dacă este cazul (prima pagină) – original și copie; certificatul de înregistrare al societății la Registrul Comerțului; dovada adresei punctului de lucru, atunci când este cazul; prima pagina din actul constitutiv, din care să reiasă cine este administratorul firmei; autorizația de funcționare (unde este cazul).

Relații suplimentare se pot obține de la Primăria Municipiului Roman, Serviciul Administrare Parcări și Semnalizare Rutieră, camera 64.

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Cristian 2 ani ago

    Referitor la abonamentele pt. parcarile publice, ar trebui in primul rand sa verificati prin reprezentantii politiei locale si sa dispuneti masurile administrative corespunzatoare, deoarece in prezent, in multe locuri din oras cei care au cumparat aceste abonamente nu au loc de parcare pt. ca pe aceste locuri parcheaza cetateni care nu platesc! Daca nu faceti acest lucru, veti avea surpriza sa constatati ca nici cei care au cumparat pana acum aceste abonamente nu le vor mai cumpara!
    Deoarece politia locala nu si-a facut treaba pana in prezent, va sugerez sa EXTERNALIZATI acest serviciu! Astfel, veti face economii la bugetul local si veti revitaliza aceasta activitate!