Prima paginăSocial

Se deschide Târgul de Paște, cu produse tradiționale

Se deschide Târgul de Paște, cu produse tradiționale

Dimensiune text

 

În perioada 7 – 14 aprilie, la Roman se organizează un Târg de Paște, cu sprijinul Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor. Târgul se ține, ca de obicei, în Piața Roman Vodă.

Primăria Municipiului Roman a pus la dispoziția comercianților 13 căsuțe de lemn și zece corturi, dar se estimează o prezență a circa 25 de agenți economici. Amenajarea târgului a început încă de joi, 6 aprilie, iar inaugurarea oficială va avea loc vineri, 7 aprilie, la ora 12.00.

„Primăria municipiului Roman se pregăteşte pentru deschiderea Târgului de produse dedicat sărbătorilor pascale. Nu mai puţin de 13 căsuţe de lemn şi zece corturi sunt amenajate în centrul municipiului, la statuia lui Roman Muşat, pentru a fi puse la dispoziţia comercianţilor. Târgul de Paşte se desfăşoară în perioada 7 – 14 aprilie. Traficul rutier din zonă nu va fi perturbat, activitatea desfăşurându-se doar în zona pietonală”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Taxa de participare la acest târg, ce va fi încasată la bugetul local, este în cuantum de 500 lei pentru pavilion din poliester pe structură metalică şi 800 de lei pentru căsuţă din lemn. De principiu, la acest târg vor participa comercianți ce vor vinde produse alimentare tradiționale, geci de piele, confecții diverse, produse din ceramică sau din împletituri.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0