Prima paginăActualitate

Se caută sponsori pentru mobilierul corpului B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă”

Se caută sponsori pentru mobilierul corpului B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă”

Dimensiune text

 

CNRV RomanVoda CorpB clasaCorpul B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă” (CNRV) va fi redeschis elevilor şi profesorilor din noul an şcolar. Lucrările, care au durat mai bine de zece ani, au fost finalizate, iar inaugurarea va fi făcută de autorităţile locale până pe data de 7 septembrie. Singura problemă rămasă este cea a mobilierului şcolar, iar municipalitatea, în lipsa unui sprijin din partea ISJ Neamţ, caută, acum soluţii.

În acest context, reprezentanţii CNRV au lansat miercuri, 24 august, un apel către toţi oamenii de bine care pot sprijini instituţia şcolară pentru dotarea cu mobilier.

„În atenția absolvenţilor/sponsorilor care doresc să susțină financiar dotarea cu mobilier a corpului B. Suntem aproape de împlinirea unui vis: redarea Liceului de Fete «Sturdza-Cantacuzino», actualul Corp B, splendoarea și funcționalitatea care l-au înscris în galeria școlilor românești de prestigiu. Lucrările de reabilitare sunt încheiate, dar mobilierul necesar dotării sălilor de clasă și a laboratoarelor este insuficient sau degradat. Având drept reper concepția doamnelor Maria Gh. Sturdza și Ecaterina Șerban-Cantacuzino, fiica și nepoata ilustrului scriitor și om politic pașoptist Ion Ghica, care au considerat că educația eficientă are nevoie de un climat în care utilul, confortul și esteticul să se armonizeze, apelăm la generozitatea dumneavoastră pentru a ne sprijini în achiziționarea sau dotarea cu mobilier corespunzător condițiilor de învățare ale acestui secol. În semn de recunoștință, vom da sălilor de clasă numele personalității culturale, științifice sau sociale pe care o considerați model pentru tânăra generație. Vă mulţumim anticipat pentru implicare!”, este apelul făcut de reprezentanţii CNRV, care aşteaptă mesajele dumneavoastră de sprijin pe adresa de e-mail: cnrvroman2005@yahoo.com .

 

Foto: CNRV / facebook.com / prof. Florin Moldovanu

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0