Prima paginăActualitateRoman

Scrisoare de mulțumire pentru un jandarm

Dimensiune text

Administratorul unei societăţi comerciale din Roman a mulţumit unui jandarm care a stins un incendiu prin intervenţia sa promptă.

Administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Roman a trimis o scrisoare de mulţumire Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ. Renata Aruxandrei a dorit, în acest mod, să-şi exprime recunoştinţa faţă de Mihai Craiu, plutonier major în cadrul Subunităţii de Jandarmi Roman. Jandarmul a intervenit, sâmbătă dimineaţă, pentru a ajuta la stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin administrat de semnatara scrisorii. Mihai Craiu se întorcea acasă, după ce ieşise din tura de noapte, iar pe strada Păcii a observat foc în exteriroul unei clădiri.

„Sâmbătă, 21 martie, în timp ce mă aflam de serviciu la firma pe care o administrez, am fost sesizată că, pe peretele exterior al clădirii, unde este amplasat tabloul electric, acesta a luat foc! În acel moment, am sunat la numărul de urgenţă 112 şi, în timp ce vorbeam cu operatorul de serviciu, a apărut domnul Mihai Craiu, pe care îl cunoşteam şi care, fără să stea prea mult la discuţie, a evaluat situaţia, mi-a spus să întrerup curentul electric, dacă am contor separat în interiorul clădirii, după care acesta a intervenit pentru stingerea incendiului cu stingătorul din magazin şi o cârpă îmbibată cu apă. Incendiul a fost neutralizat şi lichidat în totalitate, datorită intervenţiei domnului jandarm. Vreau să precizez că erau foarte mulţi privitori în zonă, dar aceştia îşi dădeau doar cu părerea, neintervenind niciunul. Cinste lui: un jandarm pe care meseria îl reprezintă!”, a scris Renata Aruxandrei.

Pompierii susţin că acţiunea jandamului este un exemplu pentru cetăţeni, aceştia fiind încurajaţi să intervină, până la sosirea pompierilor, pentru a limita pagubele pe care le poate produce un incendiu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • gogu militianul 6 ani

    Doamna in cauza trebuia sa-l recompenseze cu o suma de bani ,nicidecum cu o srisoare la unutate.