„Școala Planetelor”: călătoria prin univers începe la Shopping City Piatra Neamț

HomeTimp liber

„Școala Planetelor”: călătoria prin univers începe la Shopping City Piatra Neamț

 

 

În perioada 4 – 7 aprilie, Shopping City Piatra Neamț îi inițiază pe cei mici în astronomie. Copiii pot participa la „Școala Planetelor”, unde vor descoperi principalele curiozități despre sistemul solar. Lecțiile interactive durează între 35 și 40 de minute și se repetă din oră în oră, în intervalul 10:00 – 18:00, informează organizatorii.

Excursia spre inima universului va fi organizată într-un planetariu gonflabil, amplasat în zona Food Court, de la etajul 1. Aici, sub îndrumarea unui prezentator, cei mici vor vedea fiecare planetă și vor putea descoperi ce se poate întâmpla dacă acestea ar devia de la traiectoria lor și ar intra în coliziune.

Spectacolul este recomandat pentru copiii cu vârstă între 5 și 14 ani, care pot participa la eveniment gratuit. Din cauză că numărul de locuri este limitat, accesul la eveniment se face doar în baza unei programări telefonice. Cei care doresc să participe la călătoria prin univers trebuie să își rezerve un loc sunând la numărul 0760.89.68.68.

Mai multe informații despre „Școala Planetelor” sunt disponibile pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0