Home

SCM Petrotub începe jocurile amicale

Deși vremea este cîinoasă, fotbaliștii din lotul SCM Petrotub Roman continuă pregătirile de iarnă, sub conducerea antrenorilor Ovidiu Marc și Iosif Susanu, în cantonamentul montan de la Tîrgu Neamț.

 

 

Mai mult, deși temperaturile au scăzut mult sub -10 grade, echipa romașcană are în program, în această săptămînă, două jocuri de verificare.

„Condițiile de pregătire sînt bune, avem căldură în camere, mîncarea este bună, terenul este curățat și se poate alerga în perioadele zilei cînd temperatura este ceva mai blîndă. Este ceva mai greu, dar jucătorii sînt obișnuiți, din anii trecuți, și cu rigorile anotimpului geros, bineînțeles, în limitele umanului și ale suportabilității. În rest, facem exerciții la sala de forță. Marți sau miercuri – încă nu ne-am decis -, vom susține un joc amical cu Cetatea Tîrgu Neamț, iar la sfîrșitul săptămînii, înainte de plecarea spre casă, vom mai juca o partidă cu CSȘ Tîrgu Neamț. Cînd am venit, stratul de zăpadă pe teren depășea jumătate de metru, dar de la primărie ne-a fost trimis un utilaj care a deszăpezit, astfel că acum stratul este de maximum opt centimetri. Se poate juca, zăpada este afînată. Vom anula meciurile doar în cazul în care suprafața de joc va îngheța, pentru a evita accidentările. De asemenea, mai avem programate două meciuri cu FCM Bacău și Rapid Suceava, în 10 și 18 februarie, dar căutăm să mai completăm cu încă unul, maximum două, întrucît lotul este restrîns numeric și nu vrem să riscăm„, a apreciat antrenorul secund Iosif Susanu.

Printre cei 18 fotbaliști din lot se numără și juniorul Ionuț Talpalariu, de la Liceul cu Program Sportiv Roman, despre care antrenorii romașcani spun că s-a integrat bine în programul de pregătire și că face față exigențelor.
A revenit la program de recuperare și Mădălin Șchiopu, cu alergări ușoare și exerciții pentru lucrarea musculaturii. Șchiopu nu a evoluat în turul campionatului, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la ligamente.

Comentarii

WORDPRESS: 0