Prima paginăSport

SCM Petrotub, 3-3 cu Cetatea

Dimensiune text

Echipa de liga a treia SCM Petrotub Roman a susținut vineri cel de al doilea meci de verificare din această vară, de această dată în compania Cetății Tîrgu Neamț, fostă colegă de serie, retrogradată în ultima etapă a campionatului precedent.

 

Partida s-a încheiat la egalitate, 3-3, după ce la pauză conducea Cetatea cu 1-0. Ca și în amicalul cîștigat la Tîrgu Frumos, 3-0 cu Viitorul, antrenorii Iosif Susanu și Gabriel Țapu au folosit două formule de echipă în cele două jumătăți ale meciului. Tehnicienii romașcani au început cu Costea – Gafița, Marin, Ghidarcia, Ciobanu – Vlaicu, Sărițanu, Chirilă, Pătrașcu – Harbuzaru, Alexandru. În partea secundă în poartă a intrat și juniorul Dornescu, venit de la LPS Roman, iar în cîmp au jucat Lupușoru, Marin, Ghidarcia, Ciobanu – Talpalariu, Petrila, Popa, Țapu – Vulpe, Alexandru. Au mai intrat Șchiopu, Călinescu și Alexoae, ultimii doi de la LPS Roman. Golurile echipei romașcane au fost marcate de Talpalariu și Vulpe, de două ori.

Am renunțat la jucătorii veniți în probe de la CSMS Iași, iar lotul a rămas de 21 de jucători, suficienți. Se vede că portarii din lotul cu care am încheiat campionatul trecut, adică Geoacăș și Ciuclea, nu au fost folosiți. Cei doi se află în discuții cu alte echipe și vor pleca odată cu perfectarea transferurilor lui Costea și Dornescu. Ziua cea mai probabilă pentru începerea cantonamentului se arată a fi miercuri, 1 iulie, adică după meciul de cupă cu Ceahlăul II Piatra Neamț, Bicazul fiind locul în care ne vom pregăti în caz că nu se va schimba ceva pînă atunci„, a afirmat antrenorul Iosif Susanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0