Prima paginăSport

SCM Petrotub, 0-2 în amicalul de la Suceava

Dimensiune text

SCM Petrotub Roman a fost învinsă, 0-2 (0-2), de Rapid Suceava, în jocul de verificare disputat miercuri seară, în deplasare.

 

Fostă colegă de serie în Liga a treia cu echipa romașcană, în sezonul trecut, acum divizionară B, formația suceveană a fost adversara tocmai bună pentru testarea nivelului de moment al SCM Petrotub, fapt subliniat de antrenorul principal al divizionarei C: „S-a cunoscut lipsa jocurilor de verificare. Ei sînt mai înaintați în pregătire decît noi, cel puțin în privința relațiilor de joc. Este obligatoriu să folosim juniori în campionat, astfel că ei nu au lipsit din formula de start. S-au făcut multe greșeli tehnice pe jocul în viteză, din dorința jucătorilor de a ajunge cît mai repede la poarta adversă. De aici au venit și greșelile pe faza de apărare, care au dus la primirea celor două goluri. Nu este o scuză că echipa suceveană s-a întărit și este mai bună decît în sezonul precedent. Ne preocupă să găsim soluțiile pentru o abordare cît mai bună a viitorului campionat și asta vom încerca și în amicalul de sîmbăta viitoare, tot în deplasare, cu Sport Club Bacău. Vom avea și un joc de verificare pe teren propriu, miercurea următoare, cu Sporting Suceava. Este foarte bine că jucătorii, cei 19 pe care îi avem în lot, sînt sănătoși. Mai avem două săptămîni pînă la începerea campionatului. În prima etapă nu vom putea să-l folosim pe Marin, suspendat, astfel că pînă atunci trebuie să găsim și varianta cea mai bună în linia defensivă. Cît despre numărul mai mic al echipelor din serie, în acest sezon, știm că s-au înscris 13. Să vedem și cîte vor începe campionatul„, a afirmat Iosif Susanu, antrenorul principal al SCM Petrotub.

Echipa romașcană a început amicalul de la Suceava cu: Costea, Gafița, Marin, Ghidarcia, Ciobanu, Vlaicu, Popa, Pătrașcu, Țapu, Vulpe, Harbuzaru. Au mai jucat Chirilă, Sărițanu, Lupușoru, Alexoaie, Dornescu, Talpalariu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0