Prima paginăActualitate

Șase subofiţeri ai Jandarmeriei Neamţ au trecut în corpul ofiţerilor

Șase subofiţeri ai Jandarmeriei Neamţ au trecut în corpul ofiţerilor

Dimensiune text

 

Începând cu data de 15 iulie, șase subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ au trecut în corpul ofiţerilor şi au primit gradul militar de sublocotenent.

Aşadar, în baza unui ordin al Ministrului Afacerilor Interne, ca urmare a absolvirii, cu diplomă de licenţă, a programului de formare iniţială din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, forma de învăţământ cu frecvenţă redusă, plutonier adjutant Robert Balan, plutonier adjutant Bogdan Blanaru, plutonier adjutant Mihai Afloarei, plutonier adjutant Florin Negruş, plutonier adjutant Vasile Cârnu şi plutonier-major Filaret Gheorghe Muraru au fost trecuţi în corpul ofiţerilor şi vor fi încadraţi pe funcţii de comandant pluton şi comandant grupă.

„Astfel, sublocotenent Robert Balan a urmat cursurile Şcolii de Subofiţeri Grăniceri de la Oradea până în anul 1997, a absolvit Academia de Poliţie în anul 2007, iar din acest moment va fi comandant de pluton în cadrul Detaşamentului 4 Roman. Tot la Roman, dar pe funcţia de comandant de grupă, va fi şi sublocotenent Vasile Cârnu, care a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Bumbeşti-Jiu în anul 1999 şi Academia de Poliţie şase ani mai târziu.

Sublocotenent Mihai Afloarei a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Bumbeşti-Jiu în anul 2000, iar în anul 2005 a finalizat studiile la Academia de Poliţie, urmând ca de acum să îndeplinească atribuţiile de comandant pluton în cadrul Detaşamentului 3 de la Bicaz.

Sublocotenent Filaret Gheorghe Muraru şi sublocotenent Florin Negruş sunt şi ei absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri din Drăgăşani, în anul 2007 au absolvit cursurile Academiei de Poliţie, iar odată cu trecerea în corpul ofiţerilor vor îndeplini funcţia de comandant de grupă în cadrul Detaşamentului 1 Mobil Piatra Neamţ.

Sublocotenent Bogdan Blanaru a urmat cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani până în anul 2001, a absolvit Academia de Poliţie în anul 2007, iar din acest moment va fi comandant de grupă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău. Ofiţerul şi-ar fi dorit să lucreze în continuare în colectivul de jandarmi de la Neamţ, însă locurile vacante avute la dispoziţie nu i-au oferit posibilitatea să ocupe o funcţie în unitate. Repartiţia ofiţerilor pe posturile existente la nivelul unităţii s-a făcut la solicitarea acestora şi în funcţie de media obţinută la finalizarea studiilor.

Conducerea Jandarmeriei Neamţ le urează ofiţerilor succes în activitate, satisfacţii profesionale depline şi îi felicită pentru pasul important făcut în carieră”, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamț.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0