Prima paginăSocial

Șapte jandarmi nemţeni au fost avansaţi în grad, cu prilejul Zilei Naţionale

Șapte jandarmi nemţeni au fost avansaţi în grad, cu prilejul Zilei Naţionale

Dimensiune text

 

Luni, 4 decembrie, şapte militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ au fost avansaţi la gradul următor, ca recompensă pentru activitatea desfăşurată, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Cu această ocazie, ofiţerii Daniel Popa şi Marius Doboş au primit gradul militar de locotenent-colonel, iar plutonierul adjutant Mihăiţă Stelea a fost avansat la gradul de plutonier adjutant şef. Aceeaşi onoare au avut-o şi subofiţerii Vasile Casămândră, Liviu Constantin, Daniel Moldovan şi Constantin Uruioc, care au primit gradul de plutonier adjutant.

„Acest gen de activitate trezeşte în fiecare dintre noi, militari ai acestei ţări, un sentiment de onoare şi demnitate militară ce ne face mândri de haina pe care o purtăm”, a declarat comandantul unităţii, maiorul Radu-Vasile Olariu.

La activitate a fost prezent şi prefectul judeţului Neamţ, domnul Vasile Panaite, care, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru meritele obţinute, le-a înmânat jandarmilor avansaţi gradele militare, subliniind totodată rolul important pe care îl are instituţia Jandarmeriei în societate.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0