Prima paginăActualitate

Sancțiuni aplicate de polițiști în localități de la granița județelor Neamț și Iași

Sancțiuni aplicate de polițiști în localități de la granița județelor Neamț și Iași

Dimensiune text

 

În cadrul unei acțiuni organizate în colaborare cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași, polițiștii nemțeni au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.500 de lei. În cadrul acțiunii, 4,87 metri cubi de material lemnos a fost confiscat, informează IPJ Neamț.

În noaptea de 21 spre 22 septembrie, în intervalul orar 22.00 – 06.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Neamț, în colaborare cu cei din cadrul IPJ Iași, au acționat pe raza localităților limitrofe graniței dintre cele două județe. Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea furturilor de animale, prevenirea răspândirii Pestei Porcine Africane, precum și combaterea furturilor și a transportului ilegal de material lemnos. La activitate au fost angrenați și specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț, Oficiului Județean de Zootehnie Iași, Direcției Silvice Iași și Gărzii Forestiere Suceava.

Citește și:   Iulian Jugan, din nou subprefect al județului Neamț

Astfel, au fost legitimate peste 80 de persoane și verificate 63 de autoturisme. Pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.500 de lei De asemenea, polițiștii rutieri au reținut trei permise de conducere. În cadrul acțiunii, au fost ridicate trei certificate și trei plăcuțe de înmatriculare, fiind constatate trei infracțiuni privind comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Totodată, în urma neregulilor constatate, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 4,87 metri cubi de material lemnos, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0