Salvatorii de la Cersanit și Săbăoani, medaliați la etapa interjudețeană a concursurilor serviciilor pentru situații de urgență

HomeSocial

Salvatorii de la Cersanit și Săbăoani, medaliați la etapa interjudețeană a concursurilor serviciilor pentru situații de urgență

 

 

În perioada 9 – 11 iulie, în municipiul Focșani s-a desfășurat etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, competiție organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea. La aceasta au participat echipajele reprezentative ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județele Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea, informează ISU Neamț.

Județul Neamț a fost reprezentat de către Serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Săbăoani și Serviciul privat pentru situații de urgență al Cersanit Roman. Echipele participante s-au întrecut în parcurgerea următoarelor probe: ștafeta 4 x 100 m, pista de îndemânare şi viteză și dispozitivul de intervenţie.

La finalul competiției, lotul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Săbăoani a ocupat locul IV în clasamentul general și locul III la proba „Ștafeta 4 x 100 metri”, iar lotul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al Cersanit Roman a ocupat locul III în clasamentul general și locul III la proba „Dispozitivul de intervenție”.

Anul viitor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț va fi gazdă pentru celelalte județe participante la această competiție.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Dan 6 ani ago

    Un mare BRAVO pentru salvatorii de la Cersanit si de la Sabaoani!!!