HomeActualitate

S-au scumpit carburanții!

OMV Petrom și Rompetrol au scumpit carburanții cu pînă la 10 bani pe litru, pe fondul creșterii accizelor și a cursului valutar.

 

Odată cu începutul noului an, companiile petroliere au afișat tarife mai mari la combustibili. Deși accizele la motorină s-au majorat, prețurile la benzină au suferit, în unele cazuri, modificări mai mari.

În stațiile Petrom, sortimentele de benzină sînt cu 2 bani pe litru mai scumpe. Astfel, pentru un litru de benzină Premium fără Plumb 95 șoferii vor fi nevoiți să achite 5,39 lei iar pentru sortimentul Top Premium 99+, 5,76 lei.

De cealaltă parte, tarifele la motorină au crescut cu numai un ban pe litru, un litru de motorină OMV Diesel putînd fi cumpărat pentru 5,72 lei, în timp ce un litru de Euro Diesel 5 costă 5,54 lei.

Și OMV a majorat prețurile la benzină astfel: OMV MaxxMotion 95 şi OMV MaxxMotion 100 costă 5,49 lei, respectiv 6,13 lei pe litru. Sortimentele de motorină OMV Diesel și OMV MaxxMotion Diesel costă 5,73 lei, respectiv 6,02 lei pe litru.

Tarifele afișate pe site-urile companiilor petroliere pot suferi modificări într-un termen foarte scurt. Prețurile afișate în stații sînt singurele aplicabile în momentul achiziției de combustibil.

Comentarii

WORDPRESS: 0