S-a deschis o nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman. FOTO

HomeSocial

S-a deschis o nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman. FOTO

 

 

În perioada 24 – 28 octombrie, Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează la Roman cea de-a patra ediție a Târgului Expofashion, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Roman. Din spațiile expoziționale amenajate pe esplanada statuii din Piața „Roman Vodă”, romașcanii pot cumpăra în aceste zile mărfuri produse în România, în principal încălțăminte și îmbrăcăminte. Târgul a fost inaugurat miercuri, 24 octombrie, în prezența directorului Departamentului Relații Interne și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Caravan, a primarului Lucian Micu și a viceprimarului Roxana Iorga.

„Iată-ne la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Târgului Expofashion la Roman. Ne bucură să aflăm că, de la ediție la ediție, numărul celor care doresc să participe la acest târg este mai mare. În această toamnă, avem 47 de firme care au dorit să vină la Roman, iar prezența lor aici se datorează faptului că există potențial de vânzare în zona municipiului Roman. De aceea am și luat această decizie de a organiza încă o ediție a acestui târg, tocmai pentru a oferi romașcanilor, în prag de anotimp rece, posibilitatea de a-și achiziționa, la prețuri de producător, cele necesare pentru sezonul de toamnă – iarnă și, având în vedere că prețurile sunt accesibile, suntem convinși că târgul va fi din nou un succes”, a afirmat primarul Lucian Micu.

La acest târg, cele 47 de firme expun mărfurile într-un spațiu expozițional compus din patru corturi, cu o suprafață totală de 650 de metri pătrați. Târgul Expofashion de la Roman este deschis, în perioada 24 – 28 octombrie, de miercuri până sâmbătă în intervalul 09.30 – 19.30, iar duminică între orele 09.30 – 14.00.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0