Prima paginăActualitateRoman

Ruta ocolitoare Roman-Vest va fi scoasă la licitaţie

Dimensiune text

Primăria Roman va scoate la licitaţie lucrarea de reabilitare a rutei ocolitoare Roman-Vest. Anul acesta se vor efectua lucrări pe porţiunea dintre fabrica de pâine şi rampă.

Săptămâna viitoare, Primăria Municipiului Roman va scoate la licitaţie lucrarea de reabilitare a şoselei ocolitoare Roman Vest, între Kaufland şi Detaşamentul de Pompieri. Odată ce va fi introdusă în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, va urma licitaţia propriu-zisă, în urma căreia se va stabili şi preţul lucrării. Estimată, iniţial, la un milion de euro, lucrarea ar putea, însă, să depăşească, această sumă, pentru că lucrarea va include şi o reţea de apă şi canalizare. Anul acesta se va lucra doar pe tronsonul dintre fabrica de pâine şi rampă, lucrările fiind estimate până în 2 milioane de lei, iar banii sunt deja prevăzuți în bugetul local.

„Întreaga lucrare de reabilitare cuprinde ruta ocolitoare de la Kaufland la Detaşamentul de Pompieri. Iniţial, era estimată la un milion de euro, dar costurile au crescut pentru că acea zonă nu a avut până acum reţea de apă şi canalizare. Un preţ estimativ cu tot cu aceste lucrări ar fi de opt milioane de lei, dar vom şti exact ce costuri va avea după ce se va încheia licitaţia. Fiind o lucrare multianuală, în funcţie de ce buget vom avea în anii următori, noi sperăm ca, în 2014-2015, lucrările să fie finalizate”, a precizat Ovidiu Bojescu, city-managerul municipiului Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0