Prima paginăNeamt

Rovinieta pune bețe-n roate Ambulanței

Dimensiune text

De aproape un an, Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Neamț se luptă în instanță pentru a anula amenzile primite de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADR).

 

 

Motivul acestor amenzi este unul cât se poate de hilar. Deși sunt scutite prin lege de plata rovinietei, ambulanțele SJA au fost suprinse de reprezentanții CNADR circulând fără rovinietă în alte județe și au fost amendați. Conducerea instituției a dat în judecată compania, însă, din cauza birocrației, procesele încă nu s-au încheiat.
„În total am primit cinci amenzi, în valoare de 100 de euro fiecare și am fost obligați să achităm și rovinieta. În toate cele cinci cazuri, vina a fost a celor de la Compania de Drumuri, care au introdus datele noastre greșit în baza lor de date. Din cele cinci procese pe care le-am deschis când am contestat amenzile, trei le-am câștigat. Chiar și în ultimele două cazuri, ei și-au recunoscut greșeala, dar, din cauza sistemului de Justiție, procesele sunt încă pe rol. Problema este că cele două procese sunt la Buzău, astfel că le vom cere celor de la CNADR să plătească și banii de benzină pe care i-am cheltuit cu atâtea deplasări”, a declarat medicul Letiția Damoc, managerul SJA Neamț.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0