HomeTimp liber

Romaşcanii sărbătoresc Dragobetele

Cluburile din Roman au pregătit evenimente deosebite în acest weekend.

 

dragobete 02 - casa vecheSărbătoarea iubirii la români, Dragobetele, va fi motiv de distracţie în cluburile din Roman pentru weekend. Acestea se întrec în evenimente, care mai de care mai ispititoare, pentru toţi cei care vor să petreacă într-un mod deosebit cu această ocazie.

Sâmbătă seara, de la ora 22.00, Dragobetele este sărbătorit la Casa Veche Roman, cu multă dragoste şi voie bună. S-a pregătit o tombolă, cu multe premii pentru îndrăgostiţi: două cine romantice la Casa Veche, în valoare de 100 de lei fiecare, două şedinţe foto, o sesiune de make-up profesional, un aranjament floral şi posibilitatea, pentru o domnişoară, de a-şi pune extensie de unghii cu gel. Încălzirea se va face cu shot-uri din partea casei, iar responsabilul cu muzica va fi Deejay Casper. Intrarea va fi liberă.

Dragobetele va fi sărbătorit, în avans, vineri, la clubul Black Wolf. Între orele 22.00 şi 23.00, cocktail-urile iubirii vor fi oferite pentru toţi cei prezenţi, pe ritmurile muzicii de petrecere puse de Omarr Amo. Va fi organizată şi aici o tombolă pentru toţi cei prezenţi, în urma căreia două cupluri vor putea câstiga câte o cină romantică, în valoare de 100 de lei, de la Casa Veche Roman.

dragobete 03 - united pubUnited Pub a pregătit, pentru sâmbătă seara, începând cu ora 22.30, „Sărbătoarea de Dragobete la români”. Fiecare participantă la petrecere va primi, din partea casei, un cocktail cu sau fără alcool, în funcţie de preferinţe. De asemenea, va fi premiată cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.

Și The Union sărbătoreşte Dragobetele. Organizatorii au pregătit o petrecere specială, pentru sâmbătă seara, cu oferte la băuturi. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0333.103.646.

Comentarii

WORDPRESS: 0